Wednesday, October 6, 2010

Assalamualaikum semua..


Wah, lama sgt xmenulis apa2.. streamyx dh kena potong ni lagila malas nk buka laptop. hehe...
em,kali ni try buat telekung plak utk si comel nih.. selongkar almari cari kain putih, ada semeter je.. so cukup utk buat bahagian atas jela. kainnya xcukup. kena gi cari kain putih lagi lah nanti.. 

Aisyah ni sekarang dah pandai solat sama2..dulu tengok je orang solat.skrg, org solat dia pun nak solat gak. sibuk suh pakaikan telekung. pastu terkumat kamit mulut baca ape ntah..hehe.. Bagus betol anak ibu nih..


nnti ibu buatkan kainnya ye..



berdiri tegak..Bismillahirrahmanirrahim



Ruku'



Sujud



Duduk antara dua sujud

5 Comments:

  1. Mila@Rimbun said...
    alahai comelnyerrr..
    DeLLa said...
    sama mcm aisyah saya..tp saya belum buatkan telekung lagi..cemana nk bt telekung..share la :)
    Srifairus said...
    anak solehah nie.. insyaAllah.. budak memang suka immitate apa yg kita selalu buat... fahri pon tertonggeng2 gak bila mama/papa dia solat.. kadang2 tu lucu.. hehe
    Ecomel said...
    k.mila: tq.. :)

    Della:emm,camne yek.. sy pun xtau gak mula2..mmg xde pattern pun.. sy just amik telekung dewasa punya pastu tgk camne dia potong.. gitu la lebih kurang..hehe

    sri:Amiin..Fahri pun sama good boy jugak..
    lia said...
    alahai....tomei2 nyer...geram tengok.macam anak saya la juga...sibuk kalau mama dia nak solat...telekung tu comel sgt2 la..mcmana nak potong kain buat telekung tu ye?kalau bleh share...hehe

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails

By :
Free Blog Templates