Wednesday, September 1, 2010

Ok, lagi baju raya si Aisyah ni..masuk yg ni dah ada 5 pasang..em, cukup la tu kot untuk dia melaram raya tahun ni..hee.. selebihnya nak cari baju t-shirt lah 2,3 helai.. :)


BAJU KURUNG..
baju kurung ke ni?kurung moden kot..hee.. xreti lagi nak buat baju kurung yg ada pesak2 tu..so,buat camni jelah..ok gak rasanya.. :)


kain dia ni susun kat belakang..lupa plak nak snap gambo kain..

Yg ni plak asalnya xde bahagian top color hitam tu..ingat nk buat gantung tali je.. tapi ayah si Aisyah ni cakap seksi sangat.. so, e pun duk fikir la nak ganti dgn ape.. nah,dapatla jadi cmni..hehe..




material: japanese cotton

ni plak last punya baju yg dijahit..lepas raya la plak sambung design baju lain.. 1st time Aisyah ada dress color biru.. cute juga dia pakai.. biasa pakai baju color pink aje..next time bleh try color lain plak..


front.................................................back



material: japanese cotton



8 Comments:

  1. Mila@Rimbun said...
    baju hijau tuh sulam ke or letak manik yer? cantik lerr
    DeLLa said...
    cntikkkkk
    DeLLa said...
    cntikkkkk
    Ecomel said...
    tq della..
    k.mila: yg bahagian mana?kalo leher ngan tepi2 tu e sulam..guna bunga biasa yg mmg dh ada kat mesin jahit je..nk buat sulam bunga sndiri xreti lagi..hee
    d u r a said...
    banyaknye baju raya aisyah. comell. puas hati bila dpt jahit baju anak sendiri kan..
    Ecomel said...
    slm dura..hehe,masa ni tgh xde keje..so,tu yg byk baju bleh jahit..hee.. btul tu,mmg rasa puas hati tul tgk hasil tgn sndri.. :)
    ibunafis said...
    slm e..bestnya baju raya aisyah dah siap,melaram sakan la nnt ye..suka tgk aisyah dgn dress black & white tuu.. ;)
    Ecomel said...
    wslm ibunafis..TQ..hehe,Aisyah ni mmg suka melaram baju2 yg dia rasa cantik.. :)

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails

By :
Free Blog Templates