Friday, August 20, 2010

sarung bantal & beg

wah..lamanya berhibernasi tak post pape.. rindu my blog n kwn2 blog juga.. bz tul bulan posa nih.. xsmpat nk blogwalking.. mood skrg tgh bz wat baju raya si kecil ni.. tp yg tu next post lah.. hari ni nk tunjuk hasil sarung bantal, apa ek dia panggil.. "covered zipped pillow" kot.. sbb zip dia tertutup kat blkg.. ingatkan susah.. rupanya senang aje..


ni rupanya sarung bantal tu.. (bantal kat dlm tu pun sndiri buat juga)


2biji bantal yg gemok..best tul wat tdo dlm kete.. :)


ni plak bahagian belakang. xdela nampak zip tu kan.

material: kain lembut berbulu pendek (apa nama yek, velaro velvet kot)


Lagi satu produk.. beg or pencil case.. tp rupa mcm cosmetic bag pun ada kot.. apa2 jelah, asal boleh isi barang.. yang ni e buat isi alatulis yg agak banyak itu..





kain tersebut dibeli di nilai3 masa gi KL tempoh hari.. tebal kain ni.. kain org wat langsir kot..tp cute sbb gambar dia buah-buahan..



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails

By :
Free Blog Templates