Tuesday, December 1, 2009



Dah namenye bebudak, ye x.. comot ke, rambut segan nk tumbuh ker, gigi senget ker tetap comey dan cute miut, kan!! so sempena besday kak ecah pade 1 nov lepas Jom kongsi kecomeylan dan kekiutan anak2 uols dan join
" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B
yg disponsor oleh, cUDa yakni sokrang tokey baju yg cukup baek hati dan bodiman. Sila lah klik ke blog cik butterfly pada sapa2 yang teringin nak join contest ni ye..

Namanye nur aisyah humaira bt mohd hafizi
Umurnya 1thn..

ok, ni gambar yang dipertaruhkan ni rasanya cukup cute n sangat comey sebab masa ni aisyah tgh buat muka klakar dia kononnya tengah senyum la tuh org snap photo dia. waktu ni bln puasa ari tu gi cari songkok raya.dapat kat si kecik ni, siap posing lagi dgn songkok tuh..

SPONSOR HADIAH GIVEAWAY NI:- CUDA

Hadiah2 adalah sponsor dari CUDA yang mana hasil kerja si pembuat baju tu amat cantik sangat. emm antara yang menjadi pilihan adalah seperti di bawah ni..

baju ini... (ibu dia yg minat sgt doraemon)

yg ni..kalo bleh dpt 1fmily pun ok gak..hehe

ni pun cantik gak.. kalau dapat ni pun dah kira bagus lah..


2 Comments:

  1. :: butterfly :: said...
    mekasih memeriahkan my giveaway
    gudlak ye Aisyah Humaira..
    same ngn kak ecah sy hehhe

    join jugak kategori A ye ;)
    E comel said...
    nk join kategori A tp xde gmbo kwin yg ummph..hee

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails

By :
Free Blog Templates