Thursday, November 26, 2009

Baby With Car Contest

contest kali ini dianjurkan oleh mrsfaez. apa yg pertlu dilakukan senang aje..

  • Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta. Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.
  • Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda. Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.
  • Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm. Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.
.. : TERMA DAN SYARAT :..
  • jadi Follower dan Add blog dalam blog list
  • Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
  • Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek. Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
  • Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
  • Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan dan gaya posing
  • Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kategori 2
..: Baby Girl With Car :..

nama: nur aisyah humaira
umur: 12bln
jenis kereta: kia spectra

5 Comments:

  1. E comel said...
    testing2..
    Mr and Mrs Faez said...
    Salam

    Dah jengok.. gud luck ek
    E comel said...
    tq..
    Intan said...
    Comel comel...gud luck aisyah!
    E comel said...
    tq k.intan

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails

By :
Free Blog Templates